Bluetooth® marketing

Bluetooth® marketing

Tehnologia Bluetooth® este ultimul racnet in materie de mobile marketing. Pe scurt, este tehnologia care permite unui brand sa trimita mesaje publicitare catre telefoane mobile din apropiere, prin Bluetooh. Publicitatea prin Bluetooth® este cea mai buna solutie pentru proiecte smart de marketing localizat, este atractiva pentru consumatori si foarte usor de folosit. Publicitatea prin Bluetooth® este cea mai rapida si cea mai eficienta din punctu de vedere a costului cand vine vorba de publicitate localizata; poate atinge un numar mare de dispositive in acelasi timp si ofera posibilitatea de a administra remote hotspoturile distribuite in campanie.

Echipa noastra tehnica este cea care a dezvoltat prima aplicatie de Bluetooth® Marketing in Romania, un program dezvoltat inhouse pentru managementul contentului si tipurilor de aplicatii.

Completarea publicitatii OOH cu aplicatiile de marketing prin Bluetooth®, ofera posibilitatea interactiunii cu consumatorii in cele mai frecventate locuri de catre acestia si deci, in cele mai familiare locuri ale acestora. Astfel, impactul campaniei poate atinge noi dimensiuni si un alt grad de calitate a serviciilor va fi atins.

The Bluetooth® word mark and logos are registered trademarks owned by Bluetooth SIG, Inc. and any use of such marks by Syscom Digital is under license. Other trademarks and trade names are those of their respective owners.

Vrei mai mult? Contacteaza-ne!