Marketing baze de date

Marketing baze de date

Marketing baze de date este o forma de marketing direct, folosind baze de date de clienti sau potentiali clienti pentru a genera comunicari personalizate, in scopul de a promova un produs sau un serviciu in scopuri de marketing.

O baza de date cu informatii acurate reprezinta cel mai mare atuu in marketingul direct. Un amanunt important in a detine o baza de date acurata este managementul bazei de date prin actualizarea informatiilor prin adaugarea de noi criterii de selectie. Crearea si mentinerea unei astfel de baze de date garanteaza apropierea de client si fidelizarea acestuia.

Un exemplu de exploatare a bazei de date poate fi oferirea consumatorilor “inactivi” discounturi in “editie limitata”. Acestea vor fi aplicate gamelor de produselor pe care respectivul client le-a achizitionat la ultima vizita in magazinul tau.

  • Imparte-ti baza de date pe categorii de interes!
  • Incurajeaza clientii sa te informeze referitor la tipurile de produs de care sunt interesati!

In vederea eficientizarii actiunii, baza de date poate fi targetata in functie de:

  • Locatie
  • Varsta
  • Venit
  • Sex etc.

Syscom Digital va pune la dispozitie servicii de marketing cu baze de date, printr-un management eficient al acestora pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele campaniei de marketing.

Vrei mai mult ? Contacteaza-ne!

Tuturor aderantilor la baza noastra de date le sunt garantate drepturile in conformitate cu legea 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, lege care ofera persoanelor vizate dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor si dreptul de opozitie.