Marketing Digital

Marketing Digital

Prin Marketing Digital este definita practica de promovare a produselor si serviciilor prin utilizarea de canale de distributie digitala pentru a ajunge la consumatori rapid, intr-un mod relevant, personal si rentabil.

Denumirea de Marketing Digital reprezinta promovarea unui brand prin intermediul internetului, telefonului mobil si al altor canale interactive. Marketing-ul Digital se extinde dincolo de Internet Marketing prin alte canale pentru a atinge publicul tinta, canale ce nu necesita utilizarea Internetului si care include o intreaga serie de elemente, cum ar fi: telefoanele mobile, SMS / MMS, afisaje electronice, reclamele banner si digitale in aer liber.

Marketing-ul Digital este mult mai mult de succes atunci cand combina in campanii mai multe canale. Acest lucru, daca este corect executat, ar putea produce rezultate pozitive, clientii fiind atinsi din mai multe perspective. In plus, combinarea mai multor unelte digitale permite clientilor sa aleaga modalitatea cea mai facila lor in a comunica cu brand-ul.
O campanie va dovedi rezultate fantastice daca sunt puse in aplicare tipuri de mesaje multiple. Un bun exemplu ar fi urmatorul: un e-mail ar putea fi trimis la o lista de potentiali clienti, cu o oferta speciala pentru cei care includ, de asemenea, numarul de telefon mobil. Cateva zile mai tarziu, o campanie follow-up poate fi efectuata prin trimiterea catre acestia a unui mesaj text (SMS), cu oferta speciala.

Pentru mai multe detalii va invitam sa ne contactati!