Echipa

Echipa de servicii digitale

Echipa Syscom Digital activeaza de peste 12 ani in digital marketing  si are o experienta extinsa in marketing-telecom si mobile marketing de peste 16 ani. Suntem toti diferiti, insa impreuna facem o echipa dinamica, proactiva si talentanta.

Syscom Digital este o colectie de indivizi care au ales sa urmareasca unul sau mai multe obiective comune. Este adevarat ca suntem in competitie in mod individual, dar pregatirea pentru concurenta este cel mai bine realizata intr-un mediu de echipa.

Nici unul dintre noi nu are posibilitatea de a crea pe cont propriu acest mediu: este nevoie de o echipa si aceasta este “YOUR Interactive Marketing Team!

Pentru noi, marketingul mobil inseamna mai mult decat 160 de caractere intr-un simplu mesaj pe telefon iar interactiunea cu consumatorii este dusa la rangul de arta.

Tiparul care ne ghideaza pasii este cel al papusilor Matrioska, ce desemneaza drumul evolutiei si al succesului nostru.

Matrioscele sunt folosite metaforic, denotand o relatie „obiect similar intr-un alt obiect similar” si fac parte din mottoul nostru: “Idei perfect imbinate … solutii integrate de marketing mobil”. In spatele oricarui proiect Syscom Digital se afla servicii complete si complexe, cu etape bine gandite si definite.

Oferim clientilor strategii integrate de marketing digital (online si mobile), care combina eficient tacticile de marketing on-line cu cele off-line. Pentru noi, creativitatea merge in perfect acord cu tehnicile inovative de new media, in vederea obtinerii de rezultate usor cuantificabile.