Syscom Digital a deschis branch in Republica Moldova

Syscom Digital inaugureaza deschiderea branch-ului din Republica Moldova, Chisinau. Agentia dedicata serviciilor integrate de comunicare digitala a carei echipa a contribuit in ultimii 8 ani la consolidarea marketingului inovativ pe piata locala, isi propune sa ofere o noua alternativa comunicarii conventionale, prin solutii de comunicare digitala inteligenta si inovatoare si in piata de profil din Moldova.

Din dorinta de a oferi clientilor existenti deschidere pentru campaniile de mobile marketing si pe piata din Republica Moldova, Syscom Digital intentioneaza sa depaseasca tacticile clasice de comunicare mobila, tip SMS advertising, si sa aduca peste Prut trendurile viitorului. Obiectivul major al agentiei este sa ofere clientilor strategii integrate de marketing digital, care combina eficient tacticile de marketing on-line cu cele off-line atat in Romania cat si in Republica Moldova.

Echipa Syscom Digital se concentreaza pe dezvoltare si are in plan inaugurarea de filiale si pe alte teritorii in viitorul apropiat. Modelul care a stat la baza deciziei luate de Maia Novolan, directorul general al Syscom Digital, au fost clientii Syscom Digital din head-office-urile din Romania care administreaza conturile din tarile limitrofe, astfel fiind mai aproape de necesitatile clientilor de a comunica la scara larga.

Serviciile oferite de Syscom Digital sunt implementate de o echipa matura si experimentata. Profesionistii sai au cunostinte semnificative in domeniu, acumulate in decursul multor ani de activitate pe piata de mobile marketing. Maia Novolan a reusit sa formeze in jurul sau o echipa unita, a carei formula a ramas intacta si loiala in ultimii ani, indiferent de schimbarea mediului organizational. Odata cu extinderea pe piata de mobile marketing si servicii interactive din Republica Moldova, Syscom Digital isi va mari echipa, biroul de acolo avand proprii angajati ce vor fi coordonati la inceput de membri experimentati ai agentiei din Bucuresti.

Agentia Syscom Digital este specializata in platforme digitale de comunicare, strategie si management in comunicarea virtuala, content digital, creatie proiecte interactive, marketing viral, marketing de proximitate (Bluetooth advertising), Call-center, campanii integrate de online si offline, folosind un mix comunicational de tehnologii precum SMS, MMS, Voce, WEB, M-WEB, Bluetooth, Barcode SMS si Barcode MMS.