Angajam New Business la SYSCOM DIGITAL

Suntem agentie de top specializata in mobile marketing si proiecte digitale. Ne extindem activitatea si avem deschise mai multe noi joburi. Anuntul acesta este pentru new business manager. Daca ai alta specializare, verifica si alte anunturi ale noastre. Detalii despre noi gasesti pe www.syscomdigital.ro

Avem nevoie de o persoana care a lucrat in digital sau publicitate, care este bun prieten/a cu „networkingul”, care intuieste si stie sa dezvolte idei creative pe care sa le prezinte clientilor. In mare, noi ii oferim suport logistic, infrastructura si resurse excelente, iar el/ea trebuie sa le exploateze la maxim in folosul clientilor si in beneficiul agentiei, aducand cat mai multe proiecte in agentie. Trebuie sa simta jocul si esenta interactivitatii cu consumatorii si sa stie sa redacteze si sa sustina prezentari la clienti.

Noi oferim doar un mediu de lucru mai mult decat prietenos, un telefon mobil, un salariu ok si o posibilitate de castiguri lunare foarte mari ( un % de comision pe care nici o multinationala sau mare agentie nu il poate oferi).

Asteptam CV-ul tau la cv@syscomdigital.ro

Inapoi la Locuri de Munca