Miss Manga a Romaniei a fost gasita!

Un proiect super-interactiv creat si implementat de Syscom Digital pentru L’Oreal.

Super campania si competitia “Miss Manga a Romaniei!”, lansata de L’Oreal Paris, a carei creatie, implementare si derulare au fost realizate de Syscom Digital, a ajuns la final. Proiectul, challenging si cu grad mare de interactivitate, se bucura, incepand cu finalul lunii februarie 2015 de frumoasa sa finalitate: aparitia castigatoarelor competitiei pe coperta revistei Cosmopolitan alaturi de Marta Popescu Photography !

O data cu lansarea noii mascara L’Oreal Miss Manga pentru mega volum, inspirată de ochii păpușilor asiatice Kawaii, stilul manga a devenit o proba de imaginatie si spontaneitate: tinutele sunt fresh si tineresti, accesorizate cu o coafura si o privire indrazneata, al carei secret il constituie genele cu un volum incredibil. Astfel, pornind de la aceste considerente, campania promotionala « Fii Miss Manga a Romaniei ! » desfasurata in perioada 22 ianuarie – 28 februarie 2015, le-a provocat pe participante sa acceseze pagina concursului www.missmanga.lorealparis.ro, apoi sa incarce o poza personala stil portret, in stilul Manga: ochi conturati cu gene superioare si inferioare cu mega volum si intensitate.

Syscom Digital a conceput un mecanism digital si interactiv pentru a simplifica intregul proces, prin scanarea cu ajutorul aplicatiei, prin simpla apasare a butonului “Scaneaza”. Dupa afisarea rezultatului, participantele au fost invitate sa completeze un formular si astfel se puteau inscrie in concurs. In functie de judetul selectat, participanta era incadrata intr-una din cele 5 regiuni ale tarii : Sud-Est, Sud-Vest, Centru, Nord-Est si Nord-Vest, pentru ca la finalul campaniei pentru fiecare regiune a tarii sa fie desemnata o castigatoare a stilului Miss Manga.

In cadrul campaniei promotionale s-au acordat trei categorii de premii : cele zilnice au constat in cate un set de casti si insigna Miss Manga, premiile saptamanale au reprezentat un voucher electronic in valoare de 500 lei pentru cumparaturi online, iar marele premiu a constat in acordarea titlului de « Miss Manga a Romaniei », cate un titlu pentru fiecare din cele 5 regiuni ale tarii, desemnat prin jurizare. Premiul final a fost compus dintr-o sedinta foto cu cele 5 castigatoare ale titlului si aparitia lor pe coperta revistei Cosmopolitan din Romania.