Web_design

Web design & Dezvoltare

Web design inseamna layout-ul destinat vizualizarii in browsere (Internet Explorer, Firefox, Safari, etc.) si in care urmeaza a fi integrat continutul siteului. In general o pagina web este gandita astfel incat sa functioneze optim la rezolutia cea mai frecvent utilizata (1024×768). Prin tehnici specifice, pagina poate fi optimizata pentru mai multe browsere si rezolutii.

Webdesignul- ul trebuie sa reflecte brandul companiei si sa ofere clientului o experienta vizuala deosebita dar sa ofere si functionalitate si interactivitate. Un Webdesig bine gandit si realizat poate atrage multa atentie din partea potentialilor clienti si poate fi un instrument de marketing redutabil.

Web Development este un termen general pentru orice activitate de construire a unui site web pentru World Wide Web, pentru intranet sau pentru mobile. Aceasta poate include e-commerce-ul de afaceri, Web design, dezvoltare de continut web, configurare web, creatie flash etc. Cu toate acestea, Web Development, se refera, de obicei, la aspectele non-design de creare a paginilor web, de exemplu, scris de marcare si codificare. Web development-ul poate varia de la simple pagini cu text simplu la web cele mai complexe aplicatii bazate pe internet, afaceri electronice, servicii de retele sociale.

EMAILING : consta in trimiterea catre o lista de adrese de e-mail a unui mesaj publicitar. In acest mod se poate promova compania, un anume produs, se pot aduce sute de vizitatori pe un website (este foarte usor ca destinatarul sa dea un ‘click’ pe link-ul din mesajul de e-mail si astfel sa ajunga pe acel webiste). Obiectivul unei campanii cu componente online este marirea vanzarilor produsului pe care il promovezi. Comunicarea online permite sa realizarea unui dialog cu consumatorii. Dezvoltarea de campanii cu componente web creaza o imagine interactiva pentru brandurile promovate, urmand tendintele de comunicare din mediul online.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati!